Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

Activiteiten
Voorjaarsontmoeting gemeente Baarle-Nassau – zaterdag 21 mei
A.s. zaterdag zijn wij aanwezig bij de voorjaarsontmoeting van de gemeente Baarle-Nassau. Verenigingen zullen zich hier presenteren en de sportkampioenen van het afgelopen jaar worden gehuldigd. U bent van harte welkom om langs te komen van 13.00 uur tot 16.00 uur op het Sint Annaplein!

Zeskamp - zaterdag 25 juni
Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van de rijvereniging organiseren wij een zeskamp. We willen er een gezellige en sportieve dag van maken en hiervoor zijn we op zoek naar deelnemende ploegen. (20 teams, vol = vol!)
Waag je kans en neem het op tegen een andere (sport)club, een winkelketen, een bedrijf en andere deelnemende ploegen.

Hiervoor hadden we graag willen weten op hoeveel ploegen we kunnen rekenen. Een ploeg bestaat uit acht personen waarvan minimaal 2 vrouwen. Dit team speelt indien mogelijk in hetzelfde tenue.
De spelen worden voor aanvang ter plaatse uitgelegd en zijn gericht op vormen van kracht- en uithouding. Denk aan: stormbaan, zware tractorbanden, heavy run enz. Dus niet het gewone skilopen, zaklopen, reuze bal e.d. 

De kosten bedragen per ploeg € 40, te betalen bij aanmelden. Je kan je deelname mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  voor 15 juni ,  m.v.v. ZESKAMP
Dit alles gaat door op zaterdag 25 juni.
Locatie: oefenterrein paardensportvereniging de Enclaveruiters, Sportpark Boschoven. (vlakbij atletiek, tennis en volkstuinen)

Aanvang: 11.00 uur. Graag 30 minuten voor aanvang aanwezig.

Met vriendelijke en sportieve groeten,
bestuur paardensportvereniging de Enclaveruiters

Dressuurwedstrijd – zondag 3 juli
Op zondag 3 juli organiseren wij een dressuurwedstrijd voor paarden en pony’s. De ringen liggen op onze vernieuwde zandbodem. Er kan in alle klassen van de basissport gereden worden en voor de jonge/onervaren ruitertjes zijn er Bixie rubrieken. Zoals altijd zijn ook Belgische ruiters welkom op onze wedstrijd. Inschrijven kan vanaf 22 mei via Mijn KNHS of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook publiek is weer van harte welkom, onze leden maken graag een hapje en een drankje voor u klaar.

Wedstrijdnieuws
Ponyclub
Dressuurwedstrijd Breda, zondag 8 mei
Tara Marinus is zondag 8 mei gestart bij het Ruitersportcentrum in Breda. Ze reed voor de eerste keer in de klasse D/E-L1 met Edenhill Penny en behaalde 178 en 179,5 punten.

Dressuurwedstrijd Elshout, zaterdag 14 mei
Rosanne en Fay Antonissen zijn afgelopen zaterdag in Elshout geweest om mee te doen aan een dressuurwedstrijd. Fay behaalde met Lady’s Dream 182 en 190 punten in de klasse A/B-B. Rosanne had met Black Pearl 163 en 181 punten in de klasse D/E-B.
Ook Manon van Oosterwijk reed mee met Armando en werd 4e in de klasse D/E-Z2.

Springwedstrijd Bavel, zondag 15 mei
De volgende dag gingen Fay en Rosanne weer naar een wedstrijd, deze keer naar Bavel om te gaan springen bij de Roosberg. Fay reed alleen maar foutloze ritten in de 50 en 60 cm en behaalde in de laatste klasse de 6e plaats.
Rosanne kwam aan de start met Kelvy in de 70 cm, reed twee maal foutloos en werd 5e. Vervolgens reed ze ook nog in de 80 cm. rubriek waarbij ze foutloos reed en in de barrage viel er een balk.

Rijvereniging

Dressuurwedstrijd Boxtel, zaterdag 14 en zondag 15 mei

In Boxtel werd een dressuurwedstrijd georganiseerd welke meetelde als selectie voor de regionale kampioenschappen. Sanne van Oosterwijk werd 12e met 183,5 en 181 punten in de klasse L1 met haar paard Cecar.
Mieke Smolders reed met Hooverphonic in de klasse M1 en eindigde als 14e met 188 punten en 179 punten. Jill Smit behaalde de 16e plaats met It’s Magic in de klasse Z2 met 441 punten.

Dressuurwedstrijd Rucphen, zaterdag 14 mei
Lidewij Voeten heeft op zaterdag 14 mei aan een dressuurwedstrijd in Rucphen meegedaan. Ze werd met Joystara 3e met 184 punten in de eerste proef en behaalde de 2e prijs met 205,5 punten in de tweede proef van de klasse L1.


Volg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!