Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

Activiteiten
Pasen bij de Enclaveruiters
Zaterdag 14 april na de training van de ponyruiters was de paashaas langs geweest. Er werd enthousiast gezocht naar paaseieren en uiteindelijk was er voor iedereen wat lekkers. Kijk op Facebook en Instagram voor beelden van deze ochtend.

Geslaagde springclinic
Afgelopen zondag was het zover; de springclinic onder begeleiding van Leon Kuijpers. Onder het genot van het zonnetje hebben een twaalftal ruiters hieraan deelgenomen.
Er werd aandachtig geluisterd naar de instructies van Leon en na de clinic waren er blije gezichten te zien. Zowel de ruiters als hun pony’s/paarden hebben veel ervaring opgedaan. Wij willen Leon (Stal Krabbebos) super bedanken voor de begeleiding!

Voorjaarsvergadering en feestavond – vrijdag 22 april
Vrijdag 22 april houden we onze voorjaarsvergadering met aansluitend feestavond in de kantine. We beginnen om 20.00 uur. De agenda is via e-mail verstuurd. Tot vrijdag!

Springwedstrijd zondag 24 april
A.s. zondag organiseren wij een springwedstrijd voor paarden en pony’s. Er zullen zowel volwassen ruiters met paarden en kinderen met pony’s aantreden in het parcours op Sportpark Boschoven.
We mogen ook weer publiek ontvangen dus iedereen is van harte welkom om te komen kijken. Onze leden en vrijwilligers maken graag een hapje en een drankje klaar voor u!
De wedstrijd begint om 10.00 uur met de paarden en vanaf 13.00 uur komen de ponyruiters in actie. Tot zondag!

Wedstrijdnieuws
Dressuurwedstrijd Boxtel, zaterdag 14 en zondag 15 april
Laure Jespers heeft met Melantho’s Myla meegedaan aan een dressuurwedstrijd in Boxtel. Ze werden 4e in de klasse D/E-L1. Deze wedstrijd telde mee als regioselectiewedstrijd.

Dressuurwedstrijd Rucphen, zaterdag 16 april

Mieke Smolders behaalde met Hooverphonic de 2e prijs (181 punten) en de 8e plaats 178,5 punten in de klasse M1. Ook Jill Smit reed mee met It’s Magic en werd in de klasse Z2 7e en 9e.


 

Volg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!