Elke week wordt er een nieuwsflits gemaakt voor onze leden.

Ze staan elke week in Ons Weekblad en hier op onze website.

Activiteiten
Oefenspringen - donderdag 14 april
Het parcours voor het oefenspringen staat klaar met dank aan onze leden en de zaterdagochtendclub! Er staat een volledig springparcours en er kan naar hartenlust geoefend worden. Wil je komen trainen a.s. donderdag? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Springclinic Leon Kuijpers – zondag 17 april
A.s. zondag komt springruiter Leon Kuijpers een springclinic op onze club geven. De eerste groep start om 10.00 uur en de laatste groep zal om 13.00 uur beginnen. Op dit moment is er nog één plaats vrij. Wil je meedoen, laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook publiek is van harte welkom!

Voorjaarsvergadering en feestavond – vrijdag 22 april
Afgelopen week is de uitnodiging en agenda voor onze voorjaarsvergadering en feestavond via e-mail verstuurd. We beginnen om 20.00 uur met de vergadering in onze kantine.
Na de vergadering is er een feestavond met eten en drinken. Voor leden is dit gratis, introducés betalen €20,-. Om te zorgen dat er genoeg eten en drinken is voor iedereen, vragen we om uiterlijk 19 april aan te melden bij Lidewij Voeten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag ontvangen we ook een bericht als u verhinderd bent.

Verder zal er op zaterdag 30 april om 19.00 uur een misintentie zijn in de kerk van Baarle-Nassau voor zieke en overleden leden van onze vereniging.

We hopen jullie allemaal te zien op vrijdag 22 april!

Crosstraining Karin Donckers – woensdag 11 mei
De activiteitencommissie heeft niet stilgezeten en heeft weer een mooie activiteit op de planning voor woensdagmiddag/avond 11 mei.
Dan organiseren wij een crosstraining onder begeleiding van Karin Donckers. Zij heeft 6 keer deelgenomen aan de Olympische Spelen in de discipline eventing, dat is een super mooie prestatie! En nu kun je een uur trainen onder haar begeleiding op het mooie crossterrein van de Blauwbossen.

We willen deze dag groepjes van 3 maken en dan kun je een uur lang trainen. Dit voor 44 EUR en dat is inclusief 10 EUR per combinatie voor het gebruik van het terrein.
Alle niveau’s zijn welkom voor zowel pony’s als paarden. Beginnende combinaties en gevorderde combinaties.

Het zou fijn zijn als je zelf een groepje kunt samenstellen. Mocht dat niet lukken, is dit ook geen probleem.
Opgeven kan tot en met zaterdag 7 mei 2022 door middel van een appje/bericht te sturen naar Susanne Krul: 06-53682547. Graag naam ruiter doorgeven en de hoogte die je wilt springen.

Deze training is voor iedereen, voor zowel onze clubleden als niet-clubleden.

De geplande tijd van de eerste groep is 14.00 uur. Let op, als je je opgeeft, zorg dat je vanaf 14.00 uur en de rest van de middag en begin van de avond beschikbaar bent. Dit i.v.m. de groepsindeling. Op dit moment kan er alleen nog worden aangemeld voor de wachtlijst. Als er dus een plek vrij komt, kun je deelnemen.

Wedstrijdnieuws
Eventing Etten-Leur, zondag 10 april
Rosanne Antonissen deed met Kelvy mee aan de eventingwedstrijd in Etten-Leur. Ze eindigden op de 6e plaats, net buiten de prijzen, in de klasse B voor D/E-pony’s.

Dressuurwedstrijd Breda, zaterdag 2 april

Vorige week schreven we dat Lidewij Voeten met Joystara had meegedaan aan een dressuurwedstrijd bij Ruitersportcentrum Breda op zaterdag 2 april, maar de uitslagen waren toen nog niet bekend bij ons. Ze reden 172,5 en 175,5 punten bij elkaar in de klasse L1.

Agenda

Donderdag 14 april: oefenspringen
Er staat een springparcours in wedstrijdvorm klaar voor iedereen die wil trainen voor springwedstrijden in het outdoorseizoen. Vol = vol!
Info en aanmelden via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 17 april: springclinic van Leon Kuijpers
Springruiter Leon Kuijpers komt naar onze vereniging om een springclinic te geven.
Info en aanmelden via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag 22 april: voorjaarsvergadering en feestavond

Vrijdagavond 22 april houden we de voorjaarsvergadering en feestavond in onze kantine.
Aanmelden via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 24 april: KNHS springwedstrijd pony’s en paarden
- parcours op vernieuwde zandbodem
- alle klassen basissport pony’s en paarden
- tevens opengesteld voor Belgische ruiters
- Meer info en inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Volg ons ook via enclaveruiters.nl, Facebook en Instagram!